Winter challenge voor Think Pink

Op 19 februari ga ik de 100 kilometer challenge van VZW Kadee aan. Hierbij wordt er van mij verwacht dat ik tussen 1 januari en 31 maart 100 kilometer wandel om een goed doel te steunen. Ik leg de lat echter hoger. Mijn ambitie is om deze uitdaging op één dag te volbrengen, zo evenaar ik het concept van de Dodentocht. De opbrengst van deze sponsortocht schenk ik aan Think Pink.

Binnen de 24 uur na mijn vertrek zal ik hopelijk op mijn bestemming aankomen. Deze missie is een enorme sportieve en psychologische uitdaging, waarbij ik het onderste uit de kan moet halen. Dat zal heel veel moed maar vooral doorzettingsvermogen eisen. Ik ga ervan uit dat mijn doorgedreven opleiding aan de Koninklijke Militaire School mij over de finish zal brengen.

Omdat ik, jammer genoeg, enkele gevallen van borstkanker van dichtbij heb meegemaakt, steun ik met deze wandeling Think Pink. Het raakt me dat er jaarlijks zoveel mensen sterven aan de ziekte omdat ze zich niet op de juiste manier konden laten controleren of behandelen. Deze actie is bedoeld om fondsen in te zamelen. Het geld wordt integraal gebruikt om innovatieve wetenschappelijke projecten rond borstkanker te financieren. Daarnaast wordt er gezocht naar nieuwe methodes op het vlak van screening, behandeling en nazorg.

Behalve mijn eigen bijdrage zou ik graag een grotere som kunnen schenken aan Think Pink. Zin om mij daarbij te helpen? Mijn actie kan je sponsoren via deze linkElke bijdrage wordt enorm geapprecieerd.

Alvast bedankt!     

Sergeant KBO Thomas Rondou 
Industrieel Ingenieur - 62II SDiv

100 km

Reacties

Lieve De Ridder
zo 14/02/2021 - 14:37
Respect Thomas! Veel succes!
Kristien
do 18/02/2021 - 18:20
Veel succes hoor +
Sofie Anthony
vr 19/02/2021 - 17:25
Knappe prestatie! Je nicht Lieve, deed me mee supporteren.
Eric Van Denderen
za 20/02/2021 - 18:00
Knap gedaan, respect !!!

Voeg een nieuwe reactie toe