Expeditie Robinson

  • 8 januari 2020

In 2020 komt de ultieme survivalwedstrijd terug. Expeditie Robinson is te zien in januari op VIER.

Een van de kandidaten is geen onbekende voor ons! Ruth is niet de eerste de beste... Ze staat in voor de administratie en het beheer van de Speciale Divisie en staat als schootsmonitor geregeld met de leerlingen op de schietstand.

Sinds drie jaar maakt ze deel uit van onze schietploeg en ze nam al twee keer deel aan het militair kampioenschap schieten. De kans dat je haar joggend in het park of zwetend in de fitness tegen het lijf loopt is groot.

Waarom doet Ruth eigenlijk mee met zo'n keiharde wedstrijd? "Ik wil laten zien dat vrouwen ook iets in hun mars hebben en dat wij niet moeten onderdoen voor de mannen. De proeven vond ik het allerleukst. Thuis of op het werk ben ik ook steeds te vinden voor een uitdaging. Wanneer ik niet mocht meedoen met een proef vond ik dat echt jammer. Toen ik mij vroeger moest klaarstomen voor een bokskamp moest ik me ook vaak ‘uithongeren’ om die laatste kilootjes eraf te krijgen. Fysiek weet ik dus wat het is om te moeten presteren zonder de nodige suikers in je lijf".

Onze collega is een oersterke vrouw die haar mannetje staat. Zowel in het leger als in het thaiboksen is zij gewend om ervoor te gaan. Ze is een harde tante die altijd voor de winst gaat. Ze heeft twaalf jaar lang op hoog niveau aan Thaibokswedstrijden meegedaan. Verder doet ze fanatiek aan paaldansen. Ze is een echte flapuit, praat voordat ze denkt. Haar tactiek is om proeven te winnen en goed in de groep te liggen. De zwakke schakels moeten eruit, met kneuzen wil ze niet op het eiland blijven zitten.

Kortom: Ruth is een topper en we kijken de uitzendingen vol ongeduld tegemoet. Jij toch ook?