Assistent Public Relations Manager

Ben jij geslaagd hoofdonderofficier, adjudant-chef of adjudant-majoor?

Ben je openminded en communicatief, dan is werken in de dienst Communicatie, Imago en Public Relations (CIPR) van de Koninklijke Militaire School misschien iets voor jou?

Je werkt als assistent public relations manager en bent verantwoordelijk voor onze externe activiteiten. Het conferentiecomplex van de school wordt vaak gebruikt door de KMS, andere eenheden van Defensie, NATO, EU, buitenlandse militaire academies en andere organisaties. Je staat in voor het beheer van de zalen en bent de contactpersoon voor al deze organisaties. Hiervoor kom je in contact met zowel militairen als burgers, en zijn Nederlands, Frans en Engels jouw voertalen.

Voor de verschillende evenementen en ceremonies van de school, zoals Open Campus Day, bal, uitreiking diploma’s, eedaflegging, blauwe mutsenparade en opening academiejaar sta je, samen met de rest van het team, in voor de voorbereiding en het goede verloop van deze plechtigheden.

Ben je communicatief en organisatorisch aangelegd, kan je zelfstandig en oplossingsgericht werken, dan is deze functie in de KMS echt iets voor jou!

Jobs

Interesse?

Neem snel contact op met kapitein Lieve Deduytschaever, tel: 02/441 36 73, e-mail lieve.deduytschaever@mil.be.