U bent hier :

© Copyright 2010 - 2014 (KMS/ERM/KMA/RMA)

Sitemap  l  Disclaimer

Koninklijke Militaire School

Contact Agenda Organisatie en personeel Multimedia en downloads

RMA Only

.be

Bezoek de KMS

Verkenningsdagen

De KMS organiseert per academiejaar verschillende verkenningsdagen voor jongeren die geÔnteresseerd zijn in een loopbaan als officier bij Defensie. Deelnemen aan een verkenningsdag is een uitstekende gelegenheid om in het bijzijn van onze leerlingen meer te weten te komen over de academische, militaire en sportieve vorming aan de KMS.

Open Campus Day

Jaarlijks zet de KMS zijn deuren open voor het grote publiek ter gelegenheid van haar Open Campus Day. Onze kaderleden, leerlingen en stagiairs informeren er u met plezier over de toelating tot de KMS, de basisvorming en de voortgezette academische en professionele vormingen aan de KMS,  het wetenschappelijk onderzoek aan de KMS, onze infrastructuur en laboratoria, …

Museum KMS

De KMS beschikt over een eigen museum dat wij graag openstellen voor het publiek (op afspraak).

Andere bezoeken

Voor andere bezoeken aan de KMS kunt u steeds contact opnemen met onze dienst CIPR (Communication, International & Public Relations)

Ligging van de KMS

Klik op de kaart om de KMS te localiseren in Google maps