.be

Website KMS

© Copyright  2012 (KMS/ERM/RMA)

Disclaimer

Alumni KMS

Koninklijke Militaire School

Home Alumni KMS

Welkom op de Alumni-website van de Koninklijke Militaire School.

Alumni KMS ? Alle personen, Belg of niet-Belg, actief tewerkgesteld in Defensie of in het burgermidden, of op rust, die succesvol hun academische basis- of voortgezette vorming van universitair niveau of hoger onderwijs hebben beŽindigd aan of onder het administratief beheer van de Koninklijke Militaire School (KMS).

Login

Contacten

U wenst contact op te nemen met uw promotiemakkers, in actieve dienst, werkzaam in het burgermidden of ondertussen reeds op rust gesteld, zomaar of voor het organiseren van bepaalde activiteiten? U zoekt actuele contactinformatie van collega-Alumni van andere promoties? U vertrekt op zending of op reis naar het buitenland en wenst in contact te treden met internationale officieren die bij ons hebben gestudeerd?  ... U kunt hiervoor terecht in onze contactenrubriek.

Gratis registratie

Wij verwelkomen ook op de website Alumni KMS : de leden of oud-leden van het onderwijzend korps van de KMS met een andere opleiding dan deze hiernaast vermeld, evenals alle personen binnen of buiten de Belgische Defensie, Belg of niet-Belg, actief of op rust, die geen van de hiernaast vermelde vormingen hebben genoten maar wel succesvol andere studies van een looptijd van minimum ťťn jaar hebben gevolgd aan de KMS of aanverwante instituten uit het verleden.
POL
Polytechnische faculteit of afdeling
SSMW
Faculteit sociale en militaire wetenschappen
TAW
Afdeling alle wapens
HZS
Speciale divisie : hogere zeevaartschool
II
Speciale divisie : industrieel ingenieur
Med
Speciale divisie : medische studies
HStO
Defensiecollege : hogere stafopleiding SBH
HOMA
Defensiecollege : hogere opleiding militair administrateur MAB
“2e Cyclus”
Defensiecollege (VKHO), Krijgsschool of ex-KHID
“3e Cyclus”
Krijgsschool of ex-KHID : SBH
“3e Cyclus”
School voor militaire administrateurs of ex-KHID : MAB
Pil/ATC
Speciale divisie : promoties Pil en ATC
Passerelle
Overgang tot het beroepskader via de KMS

Documentengids

Onze documentengids bevat o.a. : informatiebrochures over de KMS, Newsfolders KMS, Pampou (het tijdschrift van de leerlingen), ...

Fotoreportages

De Alumni-website bevat promotiefoto’s, fotoreportages over Alumni-activiteiten of over activiteiten die de Alumni kunnen interesseren.

Berichtenbord

Wij onderhouden op de Alumni-website een berichtenbord. Via dit bord kunnen wij ook Flash-Info ter beschikking stellen.
Op onze kalender komt u alles te weten over de Alumni-activiteiten. U kunt doorklikken op iedere activiteit om meer informatie te bekomen. U kunt de kalender synchroniseren met de kalender op uw computer, ...

Activiteitenkalender

Links

De Alumni-website bevat interessante hyperlinks naar andere scholen, universiteiten, organisaties, bedrijven, instituten, ... nationaal en internationaal.  
De Alumni-website verschaft informatie over de verschillende verenigingen der Anciens : AA/KMS, AIA, ALMA, AMITI, CONTACT (lidmaatschap, activiteiten, documenten, ...)

Verenigingen